Cele mai bune încărcătoare portabile din 2024

Telefon conectat la un încărcător portabil pe o masă

De la:  Cele Mai Detaliate Recenzii  | Ultima actualizare 7 ianuarie: 2024  

Folosim linkuri afiliate și este posibil să primim un mic comision la achiziții. Citiți mai multe despre noi.

În era digitală de astăzi, dispozitivele mobile au devenit o extensie a vieții noastre cotidiene. Fie că este vorba de un smartphone, o tabletă sau un laptop, acestea ne ajută să rămânem conectați, să ne organizăm și să ne distrăm. Cu toate acestea, utilizarea intensivă a acestor dispozitive poate duce la epuizarea rapidă a bateriei, iar aici intervin încărcătoarele portabile. Acestea sunt soluția perfectă pentru a ne asigura că dispozitivele noastre sunt mereu încărcate, indiferent unde ne-am afla. De asemenea, vom oferi sfaturi de cumpărare a unui încărcător portabil pentru a vă ghida în procesul de selecție.”

Cel mai bun încărcător portabil per total

Acumulatorul extern Samsung EB-P5300XJEGEU este un dispozitiv de înaltă capacitate, având 20000 mAh, care satisface cerințele crescute de energie ale utilizatorilor moderni. Acesta dispune de Super Fast Charging, cu o ieșire de 25W, permițându-vă să vă încărcați rapid dispozitivele. În plus, acumulatorul poate fi încărcat la 25W, reducând astfel timpul de așteptare. Un alt avantaj al acestui acumulator este capacitatea sa de a alimenta simultan trei dispozitive, datorită portului triplu de încărcare.

Samsung EB-P5300XJEGEU se distinge prin capacitatea sa mare de 20000 mAh și funcția de încărcare rapidă de 25W. Un aspect care ar putea fi îmbunătățit este durata de încărcare a acumulatorului, care poate fi destul de lungă. Capacitatea de a alimenta simultan trei dispozitive este un plus major. În concluzie, este un încărcător portabil solid, cu potențial de îmbunătățire.

Încărcător portabil Samsung EB-P5300XJEGEU

Cel mai bun raport calitate-preț

Acumulatorul extern Samsung EB-P3400XUEGEU este un dispozitiv compact și eficient, cu o capacitate de 10000 mAh. Acesta oferă încărcare rapidă de până la 25W, asigurând o alimentare rapidă a dispozitivelor tale. Fabricat din materiale reciclate, acest acumulator este o alegere ecologică. Designul ergonomic și finisajul plăcut îl fac ușor de transportat și de utilizat în orice situație.

Samsung EB-P3400XUEGEU este un încărcător portabil de încredere, oferind o încărcare rapidă și eficientă. Cu toate acestea, capacitatea sa de 10000 mAh poate fi insuficientă pentru utilizatorii cu nevoi mari de energie. Avantajul major este posibilitatea de a încărca simultan două dispozitive, ceea ce îl face extrem de util în călătorii. În ciuda acestor avantaje, timpul de încărcare a acumulatorului ar putea fi îmbunătățit.

Încărcător portabil Samsung EB-P3400XUEGEU

Cel mai convenabil pentru portabilitate

MaxCharge IdealStore Wireless este un încărcător portabil cu o capacitate impresionantă de 30.000 mAh. Acesta dispune de patru ieșiri diferite: USB, Type-C, Micro-USB și Wireless, oferind o flexibilitate deosebită în încărcarea diverselor dispozitive. Încărcătorul are un display LED care indică procentajul de baterie rămas. Designul său compact și funcția de încărcare rapidă îl fac ideal pentru călătorii.

Încărcătorul portabil MaxCharge IdealStore Wireless este un dispozitiv extrem de util, datorită capacității sale mari și a diversității de ieșiri. Cu toate acestea, în funcție de dispozitivul încărcat, tensiunea de ieșire de 5V-2A poate fi insuficientă pentru unele dispozitive cu cerințe mai mari. Un alt aspect care ar putea fi îmbunătățit este timpul de încărcare a încărcătorului, care poate ajunge până la 5 ore. În ciuda acestor aspecte, MaxCharge IdealStore rămâne o opțiune excelentă pentru portabilitate datorită designului său compact.

Încărcător portabil MaxCharge IdealStore Wireless

Cel mai bun pentru urgențe legate de bateria telefonului

MI Power Bank 3 Ultra Compact este un acumulator portabil universal cu o capacitate de 10000 mAh. Acesta suportă încărcare rapidă (Fast Charge) de 22.5W și dispune de două porturi USB-A și un port USB tip C. Acumulatorul este compatibil cu o gamă largă de dispozitive și poate încărca simultan trei dispozitive.

Este un produs de înaltă calitate, apreciat de utilizatori pentru dimensiunile sale compacte și capacitatea mare de încărcare. Încărcarea rapidă este un avantaj major, permițând utilizatorilor să-și încarce dispozitivele într-un timp scurt. Cu toate acestea, unii utilizatori au menționat că bateria în sine se încarcă destul de greu. În ciuda acestui mic dezavantaj, produsul este în general bine primit de către consumatori.

Încărcător portabil MI Power Bank 3 Ultra Compact

Cel mai bun pentru dispozitive cu consum mare de energie

Acumulatorul extern Romoss cu o capacitate impresionantă de 60000 mAh este un dispozitiv de înaltă performanță, proiectat pentru a satisface nevoile de încărcare ale utilizatorilor moderni. Cu trei porturi USB și un port Type C, acesta oferă o flexibilitate maximă, permițând încărcarea simultană a mai multor dispozitive. În plus, dispune de QuickCharge 3.0 și un afișaj digital LED pentru o monitorizare ușoară a nivelului de încărcare.

Romoss a reușit să creeze un acumulator extern robust și fiabil, care se ridică la înălțimea așteptărilor. Cu toate acestea, există câteva aspecte care ar putea fi îmbunătățite. Unii utilizatori au semnalat că dispozitivul nu se încarcă până la 100%, ci se oprește la 86%. De asemenea, în ciuda capacității sale mari, greutatea de 1.3 Kg poate fi un dezavantaj pentru cei care caută portabilitate. În ciuda acestor mici neajunsuri, acumulatorul Romoss rămâne o opțiune solidă pentru cei care au nevoie de o sursă de energie fiabilă în deplasare.

Acumulator extern Romoss 60000 mAh

Sfaturi de cumpărare a unui încărcător portabil

În lumea digitală de astăzi, dispozitivele mobile au devenit indispensabile. Fie că este vorba de un smartphone, o tabletă sau un laptop, acestea ne ajută să rămânem conectați, să ne organizăm și să ne distrăm. Cu toate acestea, utilizarea intensivă a acestor dispozitive poate duce la epuizarea rapidă a bateriei, iar aici intervin încărcătoarele portabile. Acestea sunt soluția perfectă pentru a ne asigura că dispozitivele noastre sunt mereu încărcate, indiferent unde ne-am afla. În acest articol, vom explora sfaturile esențiale de cumpărare a unui încărcător portabil, pentru a vă ajuta să alegeți cel mai potrivit pentru nevoile dvs.

Om conectând un telefon la un încărcător portabil în natură

Ce este un încărcător portabil?

Un încărcător portabil, cunoscut și sub numele de baterie externă sau power bank, este un dispozitiv compact care stochează energie electrică și o folosește pentru a încărca alte dispozitive electronice. Acestea sunt de obicei echipate cu unul sau mai multe porturi USB prin care puteți încărca dispozitive precum telefoane mobile, tablete, camere foto și chiar unele laptopuri.

Încărcătoarele portabile sunt extrem de utile în situații în care nu aveți acces la o priză electrică, cum ar fi în timpul călătoriilor, la festivaluri sau chiar în timpul unei pene de curent. De asemenea, sunt o soluție excelentă pentru persoanele care folosesc intensiv dispozitivele mobile și au nevoie de o sursă suplimentară de energie pentru a-și menține dispozitivele funcționale pe parcursul zilei. Pentru o înțelegere mai detaliată a modului în care funcționează încărcătoarele portabile, puteți consulta acest articol.

De ce să alegeți un încărcător portabil?

Încărcătoarele portabile sunt devenite un accesoriu esențial pentru majoritatea utilizatorilor de dispozitive mobile. Iată câteva motive pentru care ar trebui să luați în considerare achiziționarea unuia:

 1. Mobilitate: Încărcătoarele portabile vă permit să încărcați dispozitivele oriunde vă aflați, fără a fi nevoie de o priză de perete. Aceasta este o caracteristică extrem de utilă atunci când călătoriți sau când petreceți mult timp departe de casă.

 2. Convenabil: Majoritatea încărcătoarelor portabile sunt compacte și ușoare, ceea ce le face ușor de transportat într-un rucsac sau într-o geantă.

 3. Compatibilitate largă: Încărcătoarele portabile pot încărca o varietate largă de dispozitive, de la smartphone-uri și tablete, la camere foto și laptopuri, atâta timp cât dispozitivul poate fi încărcat printr-un cablu USB.

 4. Mai multe încărcări: Încărcătoarele portabile de înaltă calitate pot oferi mai multe încărcări complete pentru un smartphone înainte de a fi necesară reîncărcarea încărcătorului însuși.

Turist încărcând smartphone-ul cu un încărcător portabil în natură

Factori de luat în considerare la cumpărarea unui încărcător portabil

Alegerea unui încărcător portabil poate fi o provocare, având în vedere varietatea mare de opțiuni disponibile pe piață. Iată câțiva factori pe care ar trebui să îi luați în considerare pentru a vă asigura că alegeți cel mai bun încărcător portabil pentru nevoile dvs.:

 1. Capacitatea bateriei: Aceasta este măsurată în miliamperi-oră (mAh) și determină cât de multă energie poate stoca încărcătorul. Un încărcător cu o capacitate mai mare va putea încărca dispozitivele de mai multe ori, dar va fi și mai mare și mai greu. Puteți consulta acest ghid pentru a înțelege mai bine cum funcționează capacitatea bateriei.

 2. Numărul de porturi USB: Dacă intenționați să încărcați mai multe dispozitive simultan, veți avea nevoie de un încărcător cu mai multe porturi USB.

 3. Viteza de încărcare: Viteza la care un încărcător poate încărca dispozitivele este un alt factor important de luat în considerare. Aceasta este de obicei măsurată în amperi (A). Un încărcător cu un amperaj mai mare va încărca dispozitivele mai repede.

 4. Compatibilitatea cu dispozitivul: Asigurați-vă că încărcătorul pe care îl alegeți este compatibil cu dispozitivele pe care intenționați să le încărcați. Majoritatea încărcătoarelor portabile sunt compatibile cu o varietate largă de dispozitive, dar este întotdeauna o idee bună să verificați înainte de a face o achiziție.

 5. Dimensiunea și greutatea: Dacă intenționați să transportați încărcătorul cu dvs., dimensiunea și greutatea acestuia pot fi factori importanți. Un încărcător mai mic și mai ușor va fi mai ușor de transportat, dar poate avea o capacitate mai mică.

Încărcător portabil solar încărcând un smartphone așezat pe un trunchi de copac

Cele mai bune încărcătoare portabile de pe piață

După ce am luat în considerare factorii menționați mai sus, am selectat câteva dintre cele mai bune încărcătoare portabile disponibile pe piață. Acestea sunt:

 1. Acumulator extern Samsung EB-P5300XJEGEU – Acest încărcător se distinge prin performanța sa excepțională și fiabilitatea brandului Samsung. Cu o capacitate impresionantă, acesta poate încărca dispozitivele de mai multe ori, asigurându-vă că nu rămâneți niciodată fără baterie.

 2. Samsung EB-P3400XUEGEU – Acest încărcător portabil oferă o performanță excelentă la un preț accesibil, făcându-l o alegere excelentă pentru cei care caută valoare pentru bani.

 3. MaxCharge IdealStore Wireless – Cu un design ultra-compact și posibilitatea de încărcare wireless, acest încărcător este perfect pentru cei care sunt mereu în mișcare.

 4. Acumulator portabil MI Power Bank 3 Ultra Compact – Acest încărcător portabil compact de la MI este ideal pentru situații de urgență, asigurându-vă că telefonul dvs. nu rămâne niciodată fără baterie când aveți cel mai mult nevoie de el.

 5. Acumulator extern Romoss 60000 mAh – Acest încărcător portabil de la Romoss este perfect pentru dispozitivele cu consum mare de energie, datorită capacității sale uriașe de 60000 mAh. Acesta poate încărca mai multe dispozitive simultan, făcându-l ideal pentru călătorii lungi sau pentru utilizarea în aer liber.

 
Smartphone încărcat cu un încărcător portabil în natură

Întrebări frecvente

În această secțiune, vom răspunde la câteva dintre cele mai frecvente întrebări despre încărcătoarele portabile.

 1. Cât de des trebuie să încarc încărcătorul portabil?

  • Acest lucru depinde de cât de des îl utilizați. În general, este o idee bună să încărcați încărcătorul portabil după fiecare utilizare pentru a vă asigura că este întotdeauna gata de utilizare.
 2. Pot încărca încărcătorul portabil în timp ce încarc un alt dispozitiv?

  • Da, majoritatea încărcătoarelor portabile permit încărcarea pas-through, ceea ce înseamnă că puteți încărca încărcătorul și un alt dispozitiv simultan.
 3. Încărcătorul portabil poate afecta durata de viață a bateriei telefonului meu?

  • Nu, încărcătoarele portabile sunt concepute pentru a fi sigure pentru dispozitivele pe care le încarcă. Ele folosesc aceeași tehnologie de încărcare ca și încărcătoarele de perete.

Concluzie

Alegerea unui încărcător portabil poate fi o sarcină dificilă, dar cu informațiile potrivite, puteți face o alegere informată. Sperăm că acest articol v-a oferit sfaturile și informațiile de care aveți nevoie pentru a alege cel mai bun încărcător portabil pentru nevoile dvs. Nu uitați, cel mai important este să alegeți un încărcător care se potrivește cel mai bine stilului dvs. de viață și nevoilor dvs. de încărcare.

S-ar putea să îți placă și

Ai probleme cu cablul tău Lightning? Este prea scurt, începe să se rupă sau nu se mai potrivește cu dispozitivul tău? Echipa noastră de experți a analizat peste 30 de …

Căutați selfie-ul perfect? Am cercetat mai multe selfie stick-uri și am selectat 7 dintre cele mai bune pentru teste riguroase. Am petrecut ore întregi cu fiecare produs pentru ..

În lumea modernă, telefoanele mobile au devenit un accesoriu indispensabil în viața noastră de zi cu zi. Fie că ne folosim de ele pentru a naviga pe internet, pentru a asculta