Cele mai bune 5 Jump Starter din 2024

Jump Starter încărcând o baterie de mașină
De la:  Cele Mai Detaliate Recenzii  | Ultima actualizare 15 ianuarie: 2024  
Folosim linkuri afiliate și este posibil să primim un mic comision la achiziții. Citiți mai multe despre noi.

Într-o lume în care mobilitatea este esențială, un Jump Starter este un instrument indispensabil pentru orice șofer. Acesta vă poate salva în situații neașteptate, permițându-vă să porniți mașina atunci când bateria este descărcată. Cu multe opțiuni disponibile pe piață, alegerea celui mai potrivit poate fi o provocare. În acest articol, vom explora cele mai bune 5 Jump Starter, pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere. Pentru mai multe informații despre cum să alegeți cel mai bun Jump Starter, consultați Ghidul esențial: Cum să alegi cel mai bun Jump Starter. Haideți să începem!

Cele mai bune Jump Starter în general

Starterul auto multifuncțional UTRAI JSTAR ONE este un dispozitiv de înaltă performanță, conceput pentru a oferi o soluție de pornire fiabilă pentru vehiculele cu motoare pe benzină de până la 8.0L și motoare diesel de până la 6.5L. Cu o capacitate mare de 59.2Wh, acest starter poate porni vehiculul de 30-40 de ori după o încărcare completă. Pe lângă funcția sa principală de pornire a motorului, UTRAI JSTAR ONE poate fi utilizat și ca sursă de alimentare portabilă pentru dispozitivele USB sau dispozitivele de 12 volti.

UTRAI JSTAR ONE se distinge prin puterea sa de pornire impresionantă de 2000A și capacitatea mare de 59.2Wh. Acesta este un dispozitiv extrem de versatil, care nu numai că poate porni o gamă largă de vehicule, dar poate funcționa și ca o sursă de alimentare portabilă pentru diverse dispozitive. Cu toate acestea, un dezavantaj ar putea fi faptul că încărcarea dispozitivului poate dura ceva timp, în funcție de sursa de alimentare utilizată.

Starter auto multifunctional UTRAI JSTAR ONE

Cel mai bun raport calitate-preț

Încărcătorul de baterii auto GIIISTER este un dispozitiv portabil de înaltă performanță, cu o tensiune de ieșire de 12V și 7A. Acesta este dotat cu un procesor care controlează încărcarea automată, prevenind astfel supraincarcarea bateriei. Încărcătorul este compatibil cu majoritatea tipurilor de baterii, inclusiv cele cu calciu, gel, AGM, umede și plumb-acid. De asemenea, poate ajuta la regenerarea bateriilor descărcate și sulfatate.

Încărcătorul de baterii auto GIIISTER este un produs de încredere, cu o eficiență ridicată și o portabilitate excelentă. În ciuda dimensiunilor sale compacte, acesta oferă o putere impresionantă și o gamă largă de funcții. Încărcătorul are multiple moduri de protecție, inclusiv protecție la scurtcircuit, supracurent, supraincalzire, joasă tensiune și înaltă tensiune. Cu toate acestea, un dezavantaj ar putea fi lipsa instrucțiunilor în limba română. În general, acest produs este o alegere excelentă pentru cei care au nevoie de un încărcător de baterii auto fiabil și versatil.

Încărcător de baterii auto GIIISTER

Cel mai bun pentru utilizare acasă sau în atelier

UTRAI 4 IN 1 Power Bank este un dispozitiv multifuncțional care funcționează ca un starter auto, o bancă de putere, și un compresor de aer. Cu o capacitate de 24000mAh și un curent de vârf de 2000A, acest dispozitiv poate porni bateriile descărcate în 1-3 secunde de până la 25 de ori cu o singură încărcare. Este compatibil cu toate mașinile cu baterii de 12V, inclusiv camionete, camioane, motociclete, snowmobile, ATV, UTV, mașini de tuns iarba, iahturi și grele.

UTRAI 4 IN 1 Power Bank este un dispozitiv extrem de util pentru orice proprietar de vehicul. Nu numai că poate porni bateriile descărcate, dar poate și umfla anvelopele și încărca dispozitivele datorită funcției sale de bancă de putere. Cu toate acestea, un dezavantaj ar putea fi dimensiunea sa, care, deși compactă, poate fi totuși prea mare pentru unele spații de depozitare din vehicul.

UTRAI 4 IN 1 Power Bank Jump Starter

Cel mai compact model

NOCO GB40 este un dispozitiv de pornire pentru autovehicule, conceput pentru a oferi o soluție rapidă și eficientă în cazul în care bateria mașinii dvs. se descarcă. Acesta este capabil să pornească motoare pe benzină de până la 6 litri și motoare diesel de până la 3 litri. Cu o capacitate de 1000 Amps, GB40 poate fi folosit pentru mai multe porniri consecutive. În plus, acesta dispune de o lanternă LED integrată cu 7 moduri de iluminare, inclusiv SOS și de urgență.

NOCO GB40 se dovedește a fi un instrument extrem de util, în special în situații de urgență. Ușor de folosit și eficient, acesta poate porni mașina într-un timp foarte scurt. În ciuda performanțelor sale, un dezavantaj ar putea fi prețul, care poate părea destul de ridicat pentru unii utilizatori. Cu toate acestea, calitatea și utilitatea acestui produs justifică investiția.

NOCO GB40 - Dispozitiv de pornire auto

Cel mai bun pentru alimentarea accesoriilor

Einhell CE-JS 12 este un acumulator extern/jump starter compact și ușor de utilizat, ideal pentru a fi păstrat în mașină. Cu o singură unitate, puteți porni mașina atunci când bateria este descărcată și puteți încărca rapid și ușor dispozitivele mobile, laptopurile, camerele foto etc. Bateria de înaltă capacitate 3 x 3700 mAh cu litiu polimer oferă toată puterea de care aveți nevoie. Lanterna incorporată cu LED-uri oferă o funcție practică suplimentară, care poate fi de mare ajutor în diferite situații de urgență.

Jump Starter-ul Einhell CE-JS 12 este un dispozitiv extrem de util, fiind apreciat pentru eficiența și fiabilitatea sa. Este capabil să pornească mașini cu motoare de până la 2000 ccm pentru diesel și 4000 ccm pentru benzină, ceea ce îl face extrem de versatil. În plus, este dotat cu o baterie de capacitate mare, ceea ce îi permite să încarce diverse dispozitive. Cu toate acestea, un dezavantaj ar putea fi faptul că nu vine cu un cablu de încărcare auto, ceea ce ar putea limita utilitatea sa în anumite situații.

Einhell CE-JS 12 Jump Starter

Ghidul esențial: Cum să alegi cel mai bun Jump Starter

Alegerea unui jump starter de calitate poate face diferența între a fi blocat pe marginea drumului cu o baterie descărcată și a putea să-ți repornești mașina și să continui drumul. În acest articol, vom discuta despre importanța unui jump starter de calitate și cum să alegi cel mai bun model pentru nevoile tale.

Om folosind un Jump Starter pentru masina

Ce este un Jump Starter?

Un jump starter este un dispozitiv portabil care poate porni o mașină atunci când bateria acesteia este descărcată. Acesta funcționează prin furnizarea de curent electric necesar pentru a porni motorul. Jump starterele sunt de obicei echipate cu o baterie proprie, care poate fi încărcată la o sursă de alimentare și apoi utilizată pentru a porni mașina atunci când bateria acesteia este descărcată.

De ce ai nevoie de un Jump Starter?

Un jump starter poate fi un salvator de viață în anumite situații. Dacă te afli într-o zonă izolată și bateria mașinii tale se descarcă, un jump starter te poate ajuta să repornești mașina și să ajungi la o stație de service. De asemenea, poate fi util dacă bateria mașinii se descarcă într-un moment nepotrivit, cum ar fi înainte de o întâlnire importantă sau de un eveniment special. În plus, un jump starter poate fi folosit și pentru a încărca alte dispozitive, cum ar fi telefoanele mobile, în caz de urgență.

Om încărcând bateria unei mașini cu un Jump Starter galben

Factori de luat în considerare la achiziționarea unui Jump Starter

Când alegeți un jump starter, există câțiva factori pe care ar trebui să îi luați în considerare:

 1. Capacitatea: Capacitatea unui jump starter este măsurată în amperi și indică cât de puternic este dispozitivul. Un jump starter cu o capacitate mai mare va putea să pornească mașini cu motoare mai mari.

 2. Dimensiunea: Dimensiunea unui jump starter este importantă dacă planificați să îl transportați în mașină. Un model mai mic și mai ușor va fi mai ușor de transportat, dar poate avea o capacitate mai mică.

 3. Prețul: Prețul unui jump starter poate varia în funcție de caracteristicile sale. Este important să găsiți un echilibru între preț și caracteristicile de care aveți nevoie.

 4. Brandul: Unele branduri sunt cunoscute pentru calitatea și fiabilitatea produselor lor. Este adesea o idee bună să alegeți un jump starter de la un brand de încredere.

Om încărcând bateria unei mașini cu un Jump Starter roșu

Cele mai bune 5 Jump Starter

UTRAI JSTAR ONE este un jump starter de înaltă calitate care oferă o capacitate impresionantă de 2000A. Acesta este capabil să pornească vehicule cu motoare de până la 8.0L pe benzină sau 6.5L pe motorină. În plus, acest model vine cu o serie de caracteristici suplimentare, inclusiv o lanternă LED, un ecran digital și o funcție de încărcare rapidă pentru dispozitivele mobile.

GIIISTER oferă un jump starter de calitate la un preț accesibil. Acest model are o capacitate de 7A și este capabil să pornească vehicule cu motoare de până la 3.0L. Deși nu are capacitatea unor modele mai scumpe, este o opțiune excelentă pentru cei cu un buget restrâns.

UTRAI 4 IN 1 Power Bank este un jump starter versatil care poate fi folosit atât pentru a porni mașina, cât și pentru a încărca dispozitivele mobile. Acest model are o capacitate de 2000A și vine cu o serie de caracteristici suplimentare, inclusiv o lanternă LED și un compresor de aer.

NOCO GB40 este un jump starter compact și portabil care este ideal pentru cei care călătoresc des. Acest model are o capacitate de 1000A și este capabil să pornească vehicule cu motoare de până la 6.0L pe benzină sau 3.0L pe motorină. În plus, este rezistent la apă și vine cu o lanternă LED încorporată.

Einhell CE-JS 12 este un jump starter de înaltă calitate care vine cu o serie de caracteristici suplimentare, inclusiv o ieșire USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile și o lanternă LED. Acest model are o capacitate de 300A și este capabil să pornească vehicule cu motoare de până la 2.0L.

Om încărcând bateria unei mașini cu un Jump Starter roșu performant

Cum să utilizați un Jump Starter

Utilizarea corectă a unui jump starter este esențială pentru a vă asigura că nu vă deteriorați vehiculul sau dispozitivul. Iată câțiva pași de bază pe care ar trebui să îi urmați:

 1. Asigurați-vă că jump starter-ul este încărcat complet înainte de utilizare.
 2. Conectați cablul roșu la borna pozitivă (+) a bateriei mașinii și cablul negru la borna negativă (-).
 3. Porniți jump starter-ul și așteptați câteva minute.
 4. Încercați să porniți mașina. Dacă nu pornește imediat, așteptați câteva minute și încercați din nou.
 5. Odată ce mașina a pornit, deconectați jump starter-ul începând cu cablul negru.

Întreținerea Jump Starter-ului

Pentru a vă asigura că jump starter-ul dvs. va funcționa corect pentru o perioadă lungă de timp, este important să îl întrețineți corespunzător. Iată câteva sfaturi:

 1. Încărcați jump starter-ul după fiecare utilizare și cel puțin o dată la fiecare trei luni.
 2. Păstrați jump starter-ul într-un loc uscat și la temperaturi moderate.
 3. Evitați să lăsați jump starter-ul să se descarce complet.
 4. Verificați regulat cablurile și conectorii pentru semne de uzură sau deteriorare.
Om încărcând bateria mașinii cu un Jump Starter

Concluzie

Alegerea unui jump starter potrivit poate fi o sarcină dificilă, dar cu informațiile corecte, procesul poate fi mult mai ușor. Sperăm că acest ghid v-a oferit informațiile de care aveți nevoie pentru a face cea mai bună alegere pentru nevoile dvs. Dacă doriți să aflați mai multe despre jump startere, vă recomandăm să consultați acest articol de pe AutoZone.

S-ar putea să îți placă și

În era tehnologiei auto, detectoarele de radar sunt esențiale pentru siguranța șoferilor. Acestea nu doar alertează utilizatorii despre radarele de viteză, dar ajută și la prevenirea 

În lumea în continuă evoluție a tehnologiei auto, camerele de bord au devenit un accesoriu indispensabil pentru orice șofer. Aceste dispozitive nu numai că oferă

În lumea modernă, telefoanele mobile au devenit un accesoriu indispensabil în viața noastră de zi cu zi. Fie că ne folosim de ele pentru a naviga pe internet, pentru a asculta