Termeni și condiții

Folosim linkuri afiliate și este posibil să primim un mic comision la achiziții. Citiți mai multe despre noi

Celemaidetaliaterecenzii.com își rezervă dreptul, în orice moment, de a modifica, modifica sau actualiza acest Acord și sunteți de acord să fiți obligat de astfel de modificări, modificări sau actualizări. Sunteți de acord să revizuiți în mod regulat acest Acord și să fiți la curent cu astfel de revizuiri. Utilizarea de către dvs. a acestui site web în urma oricărei astfel de modificări constituie acordul dvs. de a respecta și de a fi legat de acest Acord astfel cum a fost modificat.

Conținut și drepturi de autor
Acest site web este destinat utilizării dumneavoastră personale, necomerciale. Toate materialele publicate pe site (inclusiv, dar fără a se limita la articole, fotografii, imagini, ilustrații și clipuri audio și clipuri video, cunoscute și sub denumirea de „Conținut”) sunt protejate de drepturi de autor în conformitate cu legile europene și internaționale privind drepturile de autor și sunt deținute. sau controlate de site-ul web sau de partea creditată ca furnizor de conținut. Nu aveți voie să reproduceți, să publicați, să transmiteți, să modificați, să participați la transferul sau vânzarea, să creați lucrări noi sau derivate din, să distribuiți, să afișați sau să exploateți în orice fel orice conținut, în întregime sau parțial, fără acordul nostru scris. .

Răspundere
Recunoașteți că utilizarea de către dvs. a acestui site este pe riscul dumneavoastră. În măsura maximă permisă de legea aplicabilă, în nicio circumstanță, inclusiv din neglijență, site-ul web sau orice altă parte (indiferent dacă este sau nu implicată în crearea, producerea, întreținerea sau livrarea site-ului web) și proprietarii, funcționarii, angajații și contractanții săi va fi răspunzător pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale, punitive sau consecutive (colectiv, „Daune”) care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site web. Site-ul web nu va fi responsabil pentru nicio daune care rezultă din greșeli, inexactități, erori, omisiuni sau întreruperi.

Link- uri afiliate
Celemaidetaliaterecenzii.com  este participant la Programul Profitshare și 2Performant , un program de publicitate afiliat conceput pentru a oferi site-urilor un mijloc de a câștiga taxe de publicitate prin publicitate și linkuri către www.emag.ro, precum și alte programe de marketing afiliat prin intermediul rețelei Profitshare și 2Performant. Aceasta înseamnă că atunci când faceți clic pe linkurile de afiliat din articolele noastre, este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile dvs. Suntem foarte mândri de independența muncii noastre și nu primim niciodată nicio compensație financiară de la producători pentru recenzii (puteți citi mai multe despre noi aici ). Folosind site-ul web și făcând clic pe link-urile noastre, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor terților în scopuri de marketing afiliat. Pentru mai multe despre cookie-uri, consultați Politica noastră de confidențialitate.

Link-uri Acest site web conține link-uri către alte site-uri web, resurse și agenți de publicitate care nu sunt deținute sau controlate de noi. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, termenii de utilizare, politicile de confidențialitate sau practicile acestor site-uri web sau a oricăror resurse terțe. Ar trebui să vă adresați orice nelămurire cu privire la orice link extern către un astfel de site.

Accesul la site-ul web
Deși ne străduim să ne asigurăm că acest site web este disponibil în orice moment, CMBR nu va fi răspunzător dacă, din orice motiv, acest site web este indisponibil în orice moment sau pentru orice perioadă.

Separabilitate
Dacă orice parte a acestui acord este ilegală, nulă sau inaplicabilă, acea parte va fi considerată separabilă și nu va afecta valabilitatea sau aplicabilitatea oricăror prevederi rămase. Prezentul acord constituie întregul acord între părți cu privire la utilizarea acestui site web și înlocuiește și înlocuiește orice acord și comunicare prealabilă între părți legate de acesta.